Ostoskori (0) 0,00 €

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Saatavuus: Loppu

Usko ainoastaan

18,00 €
0 arvostelua
Usko ainoastaan, Smith Wigglesworth, KKJMK 2011, Pehmeäkantinen

Smith Wigglesworth opetti, että jos kristityt voisivat ?ainoastaan uskoa?, Jumala tekisi ihmeitä heille. Kuurot kuulisivat, rammat kävelisivät ja kaikkein kovasydämisinkin syntinen kääntyisi. Hänen kokouksissaan tapahtui ihmeitä, ja kertomuksia näistä voitoista on tallennettu kirjaan Usko ainoastaan.

Lukiessasi näitä hartaustekstejä tunnet Wigglesworthin intohimoisen rakkauden Herraa ja evankeliumia kohtaan. Tämän kirjan lukeminen ei täysin korvaa hänen kokouksissaan mukana olemista ja hänen Pyhän Hengen voiteleman sanomansa kuulemista, mutta tätä lähemmäksi sitä et voi tällä hetkellä päästä.

Wayne Warner, joka on Assemblies of Godin arkistojen hoitaja Springfieldissä, Missourissa, ja tunnustuskunnan lehden, Heritagen, päätoimittaja, kokosi ja toimitti nämä otteet Smith Wigglesworthin saarnoista. Hän on toimittanut myös Wigglesworthin kirjan Pyhän Hengen voitelu, ja kirjoittanut kirjan Kathryn Kuhlman: The Woman Behind the Miracles.


Kirjoittajasta:

Smith Wigglesworth (8 kesäkuu1859 – 12 maaliskuu 1947), oli brittläinen evankelista, joka vaikutti merkittävästi helluntaiherätyksen alkuvaihesiin.  Metodeistiperheen lapsi Wigglesworth tuli uskoon jo 8-vuoden iässä. Wigglesworthin vanhemmat veivät nuorta Smithiä säännöllisesti sekä metodistien, että anglikaanien kokouksiin. Smith konfirmoitiin Englannin kirkossa ja kastettiin upottamalla Babtistikirkossa. Smith sai perustavan Raamatunoppinsa Plymouthin veljeskunnalta, joka tuli hänelle tutuksi, Smithin työskennellessä kyseiseen liikkeeseen kuuluneen putkimiehen oppipoikana. 

Smith Wigglesworthin ensimmäinen täysiaikainen kristillinen palvelutyö oli saarnaajan tehtävä Pelastua armeijassa, jolloin hän tuli tutuksi liikkeen perustajan William Boothin kanssa. Smith oppi lukemaan vasta avioiduttuaan. Hänen vaimonsa Polly opeti Smithiä lukemaan Raamattua. Raamattu oli Smithin oman kertoman mukaan ainoa kirja, jota hän suostui lukemaan. Edes sanomalehteä ei saanut tuoda Wigglesworthien kotiin. 

Smith uskoi uskon kautta tapahtuvaan parantumiseen. Hän uskoi, että monien sairauksien takana oli hengellinen syy, pahimmillaan henkivalta. Smith Wigglesworthin menettelytavat olivat ajoittain sellaisia, että monet epäilivät niitä aivan liian karkeiksi. Smith puolusteli toimintaansa toteamalla, ettei hänen toimintansa kohdistu sairaaseen ihmiseen, vaan siihen pahan henkivaltaan, joka sairauden takana vaikutti. Smithin kokouksissa tapahtui paljon parantumisia, joista ainakin osa myös dokumentoitiin. 

Smith Wigglesworth palveli kotimaansa lisäksi laajasti kansainvälisissä yhteyksissä. Hän piti kokoussarjan mm Ruotsissa, missä virannomaiset kielsivät häntä rukoilemasta käsien päällepanon kautta. Smith kiersi kiellon pyytämällä yleisöään laittamaan kädet toinen toistensa päälle. Smith pyrki kaikessa toiminnassaan viemään eteenpäin Jumalan valtakuntaa ja sen mukana tulevaa parantumista. Smithin mieste yhden sairauden puolesta tuli rukoilla vain kerran, toinen kerta olisi jo epäuskoa. 

Lisätiedot

Valmistaja
Toimitusaika Toimitusaika ei tiedossa

Mitat

Korkeus 21 cm
Leveys 13 cm
Paino 216 g

Tuotearvostelut

Kokonaisarvosana 0 ääntä
Osta tuote kirjoittaaksesi tuotearvostelun

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.


Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeenä tai pakettina.