Ostoskori (0) 0,00 €

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

KKJMK

Saatavuus: Loppu

Radikaali risti, ristiinnaulittu Kristuksen kanssa, A. W. Tozer

20,00 €
0 arvostelua
Radikaali risti, ristiinnaulittu Kristuksen kanssa, A.W.Tozer, KKJMK

Mitä tarkoittaa olla “ristiinnaulittu Kristuksen kanssa”? Millaista on “kristityn syvempi elämä”?

"Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni." (Gal. 2:20.)

Radikaali risti -kirja on  A. W. Tozerin  opetuksista koottu johdonmukainen pohdinta siitä, mitä tarkoittaa olla “ristiinnaulittu Kristuksen kanssa”. Kirjan punainen lanka on Galatalaiskirjeen jae, jossa Paavali kertoo elävänsä Jumalan Pojan uskossa.

Toinen Tozerin johtoajatus nousee Jeesuksen sanoista Matteuksen evankeliumin 13 luvussa:

"Mutta mikä hyvään maahan kylvettiin, on se, joka kuulee sanan ja ymmärtää sen ja myös tuottaa hedelmän ja tekee, mikä sata jyvää, mikä kuusikymmentä, mikä kolmekymmentä" (Matt. 13:33).

Tozer haluaa opettaa siitä, miten voisimme tuottaa satakertaisen sadon, eikä tyytyä vain 30- tai edes 60-kertaiseen satoon.

Kirjan perusteellisuutta kuvaa hyvin se, että siinä kerrotaan, mitä Tozer tarkoittaa erilaisilla käsitteillä, mm. "mikä on seurakunta" ja "kuka on kristitty?" Alkeellisiltakin tuntuvat selitykset avaavat kuitenkin mukavasti Tozerin ajatusmaailmaa ja johdattavat aina syvemmälle aiheeseen.

Kirja on helppolukuinen ja ymmärrettävä. Se on jaettu selkeisiin lukuihin ja kokonaisuuksiin väliotsikoiden avulla.

Tozer haluaa avata Raamatun syvimmän sanoman ja ravistaa kristittyjä muistamaan, mistä pelastuksessa on kysymys ja mitä on elää ristiinnaulittuna Kristuksen kanssa. Tozer johdattaa lukijan hengellisesti Egyptin orjuudesta, erämaavaelluksen kautta Luvattuun maahan.

Kristityn - ristiinnaulitun Kristuksen kanssa - elämä ei ole helppo, mutta mitä olet valmis maksamaan, jotta vaihtaisit arvottoman arvokkaaseen?


Kuka on A.W.Tozer?

A. W. Tozer (Aiden Wilson Tozer huhtikuu 21. 1897 – toukokuu 12. 1963) oli amerikkalainen pastori, saarnaaja, kirjailija ja ja hengellinen mentori, joka ansaitsi uransa aikana kaksi kunniatohtorinarvonimeä. Tozer tuli uskoon nuoruudessaan kuultuaan työmatkallaan katusaarnaajan saarnaavan siitä, miten pelastuksen tie on löydettävissä. A. W. Tozer päätti antaa elämänsä Herralle kotimatkallaan. 

Huolimatta siitä, ettei Tozerilla ollut muodollista teologista koulutusta, hänelle tarjottiin mahdollisuutta ensimmäiseen pastorin tehtäväänsä seurakunnassa noin viisi vuotta uskoontulon jälkeen. Tozer palveli kaikkiaan 44 vuotta Christian and Missionary Alliance nimisen evankelikaalisen kirkkokunnan työyhteydessä. Noista vuosista varsinaista pastorin työtä oli 33. 

Suurin osa yli 60 kirjasta, jotka on julkaistu hänen nimissään, on koostettu vasta Tozerin kuoleman jälkeen. Kirjat on koottu Tozerin puheista ja hänen kirjoittamistaan artikkeista. Tozerin kirjojen keskeinen teema on kehotus ja kutsu syvään ja henkilökohtaiseen Jumalan tuntemiseen. Tozer korosti voimakkaasti Jeesuksen Herruutta, joka oli hänen käsityksensä mukaan hiipunut laajasti sen ameriikkalaisen kristilllisyyden keskuudessa, jonka Tozer tunsi. 

Tozer oli eläessään suosittu seminaaripuhuja ja luennoitsija.

Lisätiedot

Valmistaja KKJMK
Toimitusaika Toimitusaika ei tiedossa

Mitat

Korkeus 21 cm
Leveys 13 cm
Paino 267 g

Tuotearvostelut

Kokonaisarvosana 0 ääntä
Osta tuote kirjoittaaksesi tuotearvostelun

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.


Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeenä tai pakettina.