Ostoskori (0) 0,00 €

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

KKJMK

Saatavuus: Loppu

Ristin sanansaattaja, Watchman Nee

20,00 €
0 arvostelua
Ristin sanansaattaja, Watchman Nee, KKJMK, 2014, Pehmeäkantinen

Watchman Nee osoittaa kirjassaan todeksi sen, ettei kukaan voi auttaa toista pidemmälle kuin mihin on itse päässyt. Sana Rististä on tehokas ainoastaan, jos sitä julistaa henkilö, jonka elämässä risti on saanut tehdä työnsä. Saarna, joka perustuu vain teoreettiseen ymmärrykseen ei voi välittää kuulijoilleen muuta. Teoreettinen ymmärrys luo teoreettista ymmärrystä, jonka oikeellisuudesta ei voi olla mitään varmuutta ennen kuin sitä yritetään soveltaa käytäntöön. 


Watchman Neen mukaan on äärettömän tärkeää, että sanaa julistavat ovat tulleet itse sanan käsittelemiksi. Tässä Nee yhtyy Roomalaiskirjeen 12 luvun opetukseen, jonka mukaan kunkin tulee toimia omassa virassaan oman uskonsa mitan rajoissa. Uskon mitta on se kokemus, joka ihmisellä on henkilökohtaisesta elämästä ristiinnaulitun ja ylösnousseen Jeesuksen Kristuksen kanssa. 


Watchman Nee osoittaa meille, että risti on kaikkien hengellisten asioiden alkulähde. Siihen, että Kristus voisi olla kaikki kaikessa, ei ole mitään muuta tehokasta keinoa kuin risti. Meidän tarvitsee siis todella rukoilla: ?Tutki minua, Jumala, ja tunne minun sydämeni, koettele minua ja tunne minun ajatukseni? (Ps. 139:23).
Ristillä on keskeinen asema Jumalan tahtoon liittyvissä päätöksissä. Tämä johtuu siitä, että Jumalan ikuinen tarkoitus sekä Hänen Pojalleen että Hänen seurakunnalleen voi toteutua ainoastaan ristin kautta. ?Sillä minä olin päättänyt olla teidän tykönänne tuntematta mitään muuta paitsi Jeesuksen Kristuksen, ja hänet ristiinnaulittuna?, julisti apostoli Paavali (1. Kor. 2:2). Kristus tuli luoksemme ristin kautta, ja me voimme oppia tuntemaan Hänet ainoastaan tällä samalla tavalla. 


Ellemme hyväksy ristiä sekä objektiivisesti Kristuksen Golgatalla täyttämänä työnä että subjektiivisesti Pyhän Hengen toimintana meissä, meillä ei ole sanomaa tuotavana maailmalle emmekä ole kelvollisia sen sanansaattajiksi.

Tämä kirja koostuu sanomista, jotka Watchman Nee joko kirjoitti tai saarnasi pitkän ajan kuluessa voidellun julistustyönsä aikana.
Tuotenumero: 9789525866971


Kirjoittajasta

Watchman Nee, eli Nee Shu-Tsu 1903-1972 oli kiinalainen julistaja, joka vietti uskonsa tähden merkittävän osan elämästää vankilassa. Nee syntyi kristittyyn perheeseen ja koki oman uskoon tulonsa 17-vuotiaana. Nee oli nuoruudessaan tunnettu älykkyydestään ja kurittomuudestaan. Watchman Nee otti kiinalaisen nimensä isäksi itselleen lisänimen Watchman, koska hän koki olevansa Jumalan vartiomies ajassaan. Neen loistava Raamatun tuntemus ei perustunut teologiseen opiskeluun, vaan jatkuvaan Raamatun lukemiseen. Raamatun lisäksi Watchman Neen tiedetään lukeneen länsimaisia kristillisiä kirjoja. Noista Raamatun äärellä vietetyistä tunneista Watchman Nee ammensi opetuksensa, joka on levinnyt laajasti kristittyjen rakennukseksi. Watchman Nee perusti Pieni lauma liikkeensä puitteissa kaikkiaan noin 500 seurakuntaa. Seurakuntien jäsenmääristä on olemassa vain arvioita, koska Watchman Nee vastusti jäsenrekisterejä. Watchman Neen läheinen työtoveri Witness Lee, jonka kanssa yhteistyö alkoi jo 1932. Lisätiedot

Valmistaja KKJMK
Toimitusaika Toimitusaika ei tiedossa

Mitat

Korkeus 21 cm
Leveys 13 cm
Paino 215 g

Tuotearvostelut

Kokonaisarvosana 0 ääntä
Osta tuote kirjoittaaksesi tuotearvostelun

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.


Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeenä tai pakettina.