Ostoskori (0) 0,00 €

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Nehemia media

Saatavuus: Loppu

Aramea-suomi interlineaari Johanneksen evankeliumi

20,00 €
0 arvostelua
Aramea-suomi interlineaari Johanneksen evankeliumi, kääntäjä Tuomas Levänen, Nehemia media 2016, 188 s.

Aramea-Suomi, interlineaari, Johanneksen evankeliumi on toinen osa laajempaa projektia, jossa tuodaan Uuden Testamentin tekstit arameasta käännettynä suomalaisten Raamatun lukijoiden ja tutkijoiden ulottuville.

Kirjan käännöstyöstä vastaa Tuomas Levänen Piikkiöstä


Tuomas Levänen on Piikkiössä asuva kielenkääntäjä, joka on kääntänyt Arameankielisiä tekstejä vuodesta 2000 lähtien. Nyt kirjana julkaistut ja julkaistavat tekstit on käännetty vuosien 2012-2015 aikana. Tuomas Levänen kiinnostui Arameankielisistä Raamatun teksteistä tutustuttuaan niihin ensimmäisen kerran vuoden 2000 aikana Benjamin Turkian kautta. Kirjoitusten tutkiminen johti vähitellen sisäiseen tarpeeseen ryhtyä suomentamaan tekstejä ja tarjoamaan niitä muidenkin suomalaisten ulottuville. Tuomas Leväsen käännökset on julkaistu aiemmin hänen verkkosivuillaan www.apokryfikirjat.com jossa tekstit ovat pdf-muodossa. 

Vaikka internet onkin tehokas välinen jakaa tietoa, niin tuli Tuomas Leväselle lisääntyvästi kyselyjä, saada kyseisest tekstit kirjan muodossa. Nyt julkaistavat kirjat joista ensimmäinen on Paavalin kirjeet galatalaisille, efesolaisille ja filippiläisille ovat kielellellisesti tarkistettuja. 

Leväsen käännösten matka painetuiksi kirjoiksi mahdollistui sen myötä, kun Levänen oppi tuntemaan kirjojen kustantajana ja kustannustoimittajana toimivan Matti Lahtisen, jonka aloitteesta päätettiin siirtää teokset printtimediaan ja siten myös niiden saataville, joille internet tai sähköinen lukeminen ei ole luonteva kanava tai edes mahdollinen kanava hankkia tietoa. 

Tuomas Levänen on jatkanut käännöstyötään osittain Israelista käsin vuoden 2015 syksystä lähtien. Halu ymmärtää arameaa aina syvemmin  ja siten tarjota aikaisempaakin laadukkaampia käännöksiä on saanut aikaan sen, että Levänen on nähnyt välttämättömäksi muuttaa osaksi vuotta kielen alkuperäisille syntymä- ja puhealueille. 

Lisätiedot

Valmistaja Nehemia media
Toimitusaika 14 - 21 päivää

Mitat

Korkeus 27 cm
Leveys 19 cm
Paino 416 g

Tuotearvostelut

Kokonaisarvosana 0 ääntä
Osta tuote kirjoittaaksesi tuotearvostelun

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.


Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeenä tai pakettina.