Ostoskori (0) 0,00 €

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Nehemia media

Saatavuus: Loppu

Aramea-Suomi interlineaari: Matteuksen evankeliumi

20,00 €
0 arvostelua
Aramea-Suomi interlineaari: Matteuksen evankeliumi on 5 . osa projektia, jonka tarkoitus on tuoda pyhät kirjoituksen suomen kansalle arameasta käännettynä

Aramea-Suomi interlineaari: Matteuksen evankeliumi on 5. osa sarjaa, jonkan tarkoitus on tuoda pyhät kirjoitukset suomen kansalle Arameasta käännettyinä.  Kirja on hieno apu kaikille raamatunlukijoille. Se sisältää Raamatun tekstit aramean kielisenä, interlineaarisena sanasta sanaan -käännöksenä, sujuvakielisen käännöksen ja joissain kohdissa Leväsen kommentit vaihtoehtoisista käännöstavoista.

Tuomas Levänen on Piikkiössä asuva kielenkääntäjä, joka on kääntänyt Arameankielisiä tekstejä vuodesta 2000 lähtien. Nyt kirjana julkaistut ja julkaistavat tekstit on käännetty vuosien 2012-2015 aikana. Tuomas Levänen kiinnostui Arameankielisistä Raamatun teksteistä tutustuttuaan niihin ensimmäisen kerran vuonna 2000. Kirjoitusten tutkiminen johti vähitellen sisäiseen tarpeeseen ryhtyä suomentamaan tekstejä ja tarjoamaan niitä muidenkin suomalaisten ulottuville. Tuomas Leväsen käännökset on julkaistu aiemmin hänen verkkosivuillaan www.apokryfikirjat.com jossa tekstit ovat pdf-muodossa. 

Vaikka internet onkin tehokas välinen jakaa tietoa, niin tuli Tuomas Leväselle lisääntyvästi kyselyjä, saada kyseisest tekstit kirjan muodossa.  

Leväsen käännösten matka painetuiksi kirjoiksi mahdollistui sen myötä, kun Levänen oppi tuntemaan kirjojen kustantajana ja kustannustoimittajana toimivan Matti Lahtisen, jonka aloitteesta päätettiin siirtää teokset printtimediaan ja siten myös niiden saataville, joille internet tai sähköinen lukeminen ei ole luonteva kanava tai edes mahdollinen kanava hankkia tietoa. 

Tuomas Levänen on jatkanut käännöstyötään osittain Israelista käsin vuoden 2015 syksystä lähtien. Halu ymmärtää arameaa aina syvemmin  ja siten tarjota aikaisempaakin laadukkaampia käännöksiä on saanut aikaan sen, että Levänen on nähnyt välttämättömäksi muuttaa osaksi vuotta kielen alkuperäisille syntymä- ja puhealueille. 

Lisätiedot

Valmistaja Nehemia media
Toimitusaika 14 - 21 päivää

Mitat

Korkeus 27 cm
Leveys 19 cm
Paino 535 g

Tuotearvostelut

Kokonaisarvosana 0 ääntä
Osta tuote kirjoittaaksesi tuotearvostelun

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.


Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeenä tai pakettina.