Ostoskori (0) 0,00 €

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.

TIETOSUOJASELOSTE 25.05.2018


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Nettitehostin oy (y-tunnus: 2574037-1 )

Talolankatu 10 E 5

20460 Turku

admin@nettitehostin.fi

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja vain logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus

Kristinusko.fi:n tarina


Kristinusko.fi-sivuston tarina sai alkunsa vuonna 2012, kun pohdimme pienessä piirissä, löytyykö netistä sivustoa, joka tarjoaisi selkeässä paketissa perustietoa kristinuskosta. Etsimme silmät rasituksesta lasittuneina kristillisten sivustojen joukosta sivustoa, joka vastaisi hakemaamme. Totesimme, että sivustoja on tuhansia, mutta ne keskittyivät järjestään jonkin toimijan toiminnan esittelyyn. Itse uskosta löytyi useimmiten vain "mihin uskomme" -listaus, jossa oli listattu noin 10 keskeistä asiaa, kuten usko kolminaisuuteen. 

Huomasimme myös yllätykseksemme, että verkko-osoite www.kristinusko.fi oli vapaana. Hetken pohdittuamme asiaa päätimme varata kyseisen domainin. Tärkein syy oli se, että halusimme varmistaa, ettei osoite joudu jonkin ulkokristillisen ryhmän omistukseen. Omistimme nyt osoitteen kristinusko.fi samaan aikaan, kun olimme pettyneet etsinnöissämme. Päätimme tehdä sivut itse, koska emme löytäneet ajatustamme vastaavaa sivustoa. Hanke alkoikin melkoisen innon ja haparoinnin merkeissä.  Julkaisimme ensimmäisen artikkelimme toukokuussa 2012. Artikkelin aihe oli mahdollisimman helppo, eli: “Kuka Jumala on?

Olemme julkaisseet  sivustolla siitä lähtien artikkeleita ja videoita. Artikkelit painottuvat enemmän Kristinuskon yleisesittelyyn videoiden pyrkiessä haastamaan jo uskossa olevien ajattelua.

Kustantaja

Kristinusko.fi-sivustoa kustantaa Nehemia media. Nehemia media on Nettitehostin Oy:n virallinen aputoiminimi. Nehemia median tarkoitus on olla kanava, jonka kautta voidaan julkaista marginaalista kristillistä kirjallisuutta, siis sitä kirjallisuutta, joka saa suurilta kustantajilta hylkäyksen, koska myynnin ei oleteta nousevan riittävän suureksi. Olemme kustantaneet tähän mennessä muutaman kirjan. Tärkein nimikkeemme on Aramea-suomi interlineaari Uusi Testamentti, joka julkaistaan osissa.


TOIMITUSEHDOT

Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa on käytössä Verifonen tarjoama BlueCommerce -palvelu. 

Kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet ovat käytössäsi. Maksamiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy *** Kristinusko.fi -verkkokauppa ***.
 
Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa
Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi


TOIMITUSTAVAT

Verkkokaupassa myytävät tuotteet toimitetaan Suomeen. Tuotteet toimitetaan kirjeenä tai postipakettina riippuen painosta. Toimituskulut ovat 4,90€. Toimitamme yli 80€ tilaukset ilman toimituskuluja

TOIMITUSAIKA

Tilaukset pyritään toimittamaan postiin vuorokauden kuluessa tilausvahvistuksesta tai parin seuraavan arkipäivän aikana. Toimitusaikan on typillisesti 3-7 vuorokautta. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta.

PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on aina tehtävä erillinen ilmoitus sähköpostilla. Tilaaja on vastuussa palautuksesta aiheutuvista kuluista, ellei toisin ole sovittu kauppiaan kanssa. Postiennakolla lähetettyjä palautuksia ei lunasteta. Asiakaspalautusten sähköposti on: admin@nettitehostin.fi


JÄLLEENMYYJÄLLE

Mikäli olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistå, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen admin@nettitehostin.fi
Maksutavat

Verifone BlueCommerce

Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla.


Toimitustavat

Kirje tai Postipaketti

Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeenä tai pakettina.